torstai 7. joulukuuta 2017

Luukku 8. Kummallinen kikka, jolla teet itsestäsi henkisesti vahvemman -kokeile jo tänään!


Tässä luukussa ja videossa alla käsittelen erästä kriittisen tärkeää mentaaliharjoittelun periaatetta ja tarjoan tehokkaan kikan, jolla voit aloittaa jo TÄNÄÄN.
Kyse on periaatteesta, joka erottaa jyvät akanoista ja voi tehostaa kehittymistäsi valtavasti. Periaatetta, jolla voit:

  • Tehostaa treeniäsi: Nostaa isompia painoja ja juosta kovempaa
  • Tehdä terveellisestä syömisestä helpompaa ja estää "repsahdukset"
  • Kohottaa treenimotivaatiostasi 

Ja mikä parasta, se voi parhaillaan vaikuttaa positiivisesti todella pitkään liutaan elämäsi osa-aluieita. Ei pelkästään treeniin ja ruokavalioon.

Klikkaa siis videota ja selvitä mistä on kyse!1. Opi havaitsemaan negatiivinen itsepuhelusi 

Itsepuhelu on pitkälti melko tiedostamatonta ajatusten virtaa. Sitä vaan "tulee" päähän. Siksi ensimmäinen askel on tulle tietoiseksi itsepuhelusta. Tähän on monia keinoja ja videossa esittämänki kuminauhakikka on siihen erittäin voimakas konsti. Kun käytät sitä, saatat yllättyä, kuinka paljon onnistumistasi kampittavaa jorinaa pääsi sisälllä liikkuu.


2. Pysäytä negatiivinen itsepuhelu 

Kun olet tunnistanut tämän tuloksiasi heikentävän jupinan, on aika pysäyttää se. Se on kuin leikkaisit saksilla negatiivisen kelanauhan. Tähän voit käyttää eri keinoja. Kokeile vaikkapa sanoa mielessäsi, tai jopa ääneen "STOP". Sitten tärkeään vaiheeseen.


3. Korvaa negatiivinen itsepuhelu positiivisella itsepuhelulla 

Tämä kolmas askel on kriittinen tuloksillesi. Ja sen toistaminen opettaa sinua ratkaisukeskeiseen ajatteluun.

Korvaa siis negatiivinen lause, vaikkapa "en saa näitä painoja ylös" onnistumisesta lähtevällä lauseella: "Olen edennyt harjoittelussa todella hyvin, sain viime viikolla samat painot ylös. Nostan ensi nämä ja seuraavalla sarjalla enemmän!".

Ruokailussa: "Se terveellinen välipala ei vaan onnistu minulta" > "Tuollaisen ongelman ratkaisu ei ole meikäläiselle, fiksulle ihmiselle temppu eikä mikään. Saat tuolta lähikaupasta näppärästi mukaan omenan ja proteiinipatukan tai välipalaleivän!"

Harjoittele, harjoittele, harjoittele 

Olen tässä nyt vähän suora. 90% tapauksissa näille harjoitteille valitettavasti viitataan kintaalla "itsestään selvyyksinä" ja kuitataan ne "pessimisti ei pety" -vitseillä.. J

Ja pakko sanoa, että olen havainnut melkoisia puutteita mentaaliharjoitteluun liittyvillä osa-alueilla erityisesti "Perkeleellä etenevillä karpaaseilla", jotka ovat yleensä innokkaimpia viittaamaan kintaalla näille periaatteille..

Mutta erittäin harvoin törmään ihmisiin, jotka ovat kehittäneet itselleen erinomaisen vahvuuden. Tämä vaatii harjoittelua. Harjoittele. Huomaat yllättävän nopeasti, että tuloksesi ja suhtautumisesi harjoitteluun ja jopa elämään yleensä alkaa muuttua!

Käypä siis hakemassa kumilenkki kaapista, mukavaa päivää!

Timo "PT-Timppa" Haikarainen

Käynnistä kehityksesi NYT: www.th-valmennus.com
Ei kommentteja: