Verkkovalmennukset

Koska henkilökohtaisiin valmennuksiini on jatkuvasti 2-5 kk jono, halusin kehittää 21 vuoden aikana huippuunsa viilaamistani menetelmistä verkkovalmennuksia.

Tässä valmennukseni, jotka voit aloittaa heti. Tervetuloa mukaan, ja HUOM! Laitoin mesevän vuodenvaihdeedun tarjolle!!! 

4 viikon Pikapolttovalmennus todella tehokasta painonpudotusta ja rasvanpolttoa hakeville: Pikapoltto -valmennus naiset, lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.th-valmennus.com/pikapoltto-naiset Pikapolttto -valmennus miehet, lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.th-valmennus.com/pikapoltto-miehet 10 viikon vuoroviikkovalmennus tehokasta rasvanpolttoa hyvin erilaisella lähestymistavalla hakeville: Vuoroviikkovalmennus naiset, lisätiedot ja ilmoittautuminen https://www.th-valmennus.com/vuoroviikkovalmennus Vuoroviikkovalmennus miehet, lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.th-valmennus.com/vuoroviikkovalmennus-miehet

1) Superkiinteytys-valmennus (NAISET) ja Läskit pois ja lihasta tilalle -valmennus (MIEHET): Tämä valmennus on todellinen legenda, jolla tuhannet ihmiset ovat tehneet huomiota herättäviä tuloksia (mukana on kokeneen harjoittelijan ja aloittelijan versio, jonka voit valita valmennuksen sisällä) (info- ja ilmoittautumissivuilla melkoisia esimerkkejä tuloksista!)  

Normaalihinta 167 €, NYT 67 €!

Superkiinteytys NAISET: https://www.personaltrainingstudio.fi/fi/campaign/nskloka/

Läskit pois ja lihasta tilalle MIEHET: https://www.personaltrainingstudio.fi/fi/campaign/mlploka/

2) Vuoroviikko-valmennus  tämän valmennuksen kehitin erään mullistavan tutkimuslöydöksen ympärille. Se kampittaa KAIKKI tyypilliset rasvanpolton ja painonpuodotuksen ongelmat, katsopa alla olevista linkeistä miten se käy, ja hyppää mukaan!

Normaalihinta 187 €, NYT 74 €!

Vuoroviikkovalmennus NAISET: https://www.th-valmennus.com/vuoroviikkovalmennus

Vuoroviikkovalmennus  MIEHET: https://www.th-valmennus.com/vuoroviikkovalmennus-miehet

3) Kolmas on  Keho kuntoon 8 viikossa valmennus (joka on tähän syksyyn mennessä ollut ostettavissa VAIN JA AINOASTAAN Liikku -kuntokeskusketjun jäsenille on nyt avoin kaikille Syke-triben kautta, koska halusin näiden menetelmien olevan kaikkien saatavilla) . 

Tässä yhdistyvät menetelmät, jotka a) sopivat aloittelevalle ihmiselle ja arkeen ja b) toisaalta kehittävät kuntoa ja kehonkoostumusta (rasvanpoltto nopeasti ilman lihashävikkiä ja jopa lihaksia lisäten) mahdollisimman nopeasti. Valmennuksen sisällä voit valita joko naisten tai miesten version. 

Normaalihinta 147 €, NYT 74 €!

https://syketribe.fi/fi/tuote/keho-kuntoon-8-viikossa-timo-h/3996111895

4) Neljäs valmennus on 10 viikon kehonmuokkaushaaste. Tässä valmennuksessa todella haastat itsesi rasvanpoltossa, lihaskasvussa tai molemmissa (kuitenkin järkevällä vähintään 3 krt vk ja enintään 5 krt vk treenillä) ja kiität itseäsi 2,5 kk päästä, että hyppäsit mukaan! :) Myös tämä on ollut vasta 2 kk muiden kuin Liikkulaisten hankittavissa! (Valmennuksen sisällä on erikseen valittavana naisten ja miesten versio).

Normaalihinta 167 €, NYT 74 €!

https://syketribe.fi/fi/tuote/10-viikon-kehonmuokkaushaaste-timo-haikarainen/3755949677

5) Huippukuntoon 8 viikossa -valmennuksessa pääset kehittämään voimaa, lihasta, räjähtävyyttä ja kestävyyttä. Halutessasi voit samalla myös polttaa rasvaa. Tässä valmennuksessa pääset tekemään treenitekniikoita, joita et takuulla ole kokeillut! Tässä ovat huippu-urheilijan treenisalaisuudet kuntoilijoille sovellettuna! :) 

Normaalihinta 147 €, NYT 74 €!

Naisten valmennus: https://syketribe.fi/fi/tuote/huippukuntoon-8-viikossa-naiset-timo-haikarainen/2832731899

Miesten valmennus: https://syketribe.fi/fi/tuote/huippukuntoon-8-viikossa-by-timo-haikarainen-miehet/835804993

12 viikon maksimoi lihasmassa sinulle, joka haluat keskittyä nimenomaan lihasten hankkimiseen (huom tähän valmennukseen en laittanut etua, MUTTA saat yhden ylimääräisen treenikuukauden valmennukseen sisään KAUPAN PÄÄLLE, siis 4kk 3 sijasta!!


Maksimoi lihasmuodot naiset, lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.th-valmennus.com/maksimoilihasmuodot-naiset

Maksimoi lihasmassa miehet, lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.th-valmennus.com/maksimoilihasmassa-miehet


Lihaskasvu ja rasvapoltto 2.0, super-tuhti koulutus lihaskasvusta ja rasvanpoltosta. Jos haluat itsellesi koko vuoden jaksotetun harjoitussuunnitelman ja kaiken tiedon, mitä aiheesta tarvitset, suosittelen tätä. Sekä tavoitteelliset harjoittelijat että alan ammattilaiset ovat olleet suunilleen sekaisin tästä koulutuksesta, siis positiivisessa mielessä! :) 

Lihaskasvu ja rasvanpoltto 2.0 verkkokoulutus: https://www.th-valmennus.com/seminaari-x


Ei kommentteja: