keskiviikko 24. joulukuuta 2008

24.12.2008 Rauhallista joulua

TH-Valmennuksen joulukalenteri -blogi on edennyt viimeiseen luukkuunsa. Haluan kiittää kaikkia blogia seuranneita mielenkiinnosta ja toivon, että olette saaneet kalenterista hyödyllisiä vinkkejä käyttöönne.

Viimeinen vinkki liittyy treenitavoitteiden saavuttamiseen. Tee treenitavoitteistasi "myönteinen pakko": Kerro niistä selkeästi, jopa kovaan ääneen, perheellesi, tuttavillesi, työtovereillesi tai ryhdy "tilivelvolliseksi" esimerkiksi personal trainerille. Itse noudatin tätä pariaatetta joulukalenteri -blogin kanssa. Kerroin siitä asiakkailleni ja lupasin sieltä löytyvän joka päivä jotain uutta. Joulukuussa minulla oli paljon reissutöitä ja myöhäiseen iltaan jatkuvia valmennuksia, mutta etukäteissuunnittelulla pystyin pitämään blogin käynnissä, vaikka joskus oli ongelmia nettiyhteyksien tai kirjoitusajan kanssa. Jos sitoutat itsesi liikuntaan sopivasti -ei liian stressaavasti- pysyt kiinni rytmissä ja yht'äkkiä liikunnalle löytyykin aikaa. Silloin tulokset seuraavat toisiaan!

Vetäydyn nyt joulutauolle ja blogi jatkuu joulun jälkeen hieman harvemmalla päivitystahdilla ja laajemmilla kertasisällöillä. Mukaan tulee myös TH-Valmennuksen toimintaan liittyviä uusia palveluita yllätyksiä. Pysy siis mukana!

Joulun ja uuden vuoden välissä on hyvä harkita liikuntatavoitteet ensi vuodelle. Se jälkeen tarvitaan tärkeä askel: Päätöksen siirtäminen käytännön toimintaan. Siinä myös TH-Valmennus voi toimia apunasi.

Nyt haluan toivottaa kaikille rauhallista joulua!

Timo Haikarainen
www.th-valmennus.com

Ei kommentteja: