lauantai 11. joulukuuta 2021

Luukku 10. & 11. Näin korjaat yleisimmät askelkyykkyvirheet, poistat kivun liikkeessä ja saat siitä paremman tehon irti!

 Moi! 

Saan usein kysymyksiä ja kommentteja tyyliin:

"En sitten pysty tekemään askelkyykkyä, kun se kipeyttää mun polveni!" 

Tai...

"Askelkyykky tuntuu enemmänkin takajalassa, ei etumaisessa jalassa, ja ei varsinkaan pakarassa!" 


Jos Sinulla on ollut näitä ongelmia, katso heti tämä video, jossa avaan pari yleisintä askelkyykky-virhettä, jotka johtavat juuri noihin asioihin.

Jos olet tehnyt noin, älä soimaa itseäsi (sillä esimerkiksi yhtä virhettä opetetaan, jostain kumman syystä, oikeana askelkyykkytekniikkana!), vaan korjaa epäkohdat ja laita kehitys käyntiin! 😊

Vlogi-video: Näin korjaat yleisimmät askelkyykky-virheet, poistat kivun liikkeessä ja saat siitä paremman tehon irti!






Mukavaa päivää!

Timo Haikarainen 

ps. Tammikuun verkkovalmennusten ilmoittautuminen on nyt auki, ilmoittaudu mukaan NYT, nopeasta toiminnasta saat tuntuvaa etua, alla valmennukset: 

4 viikon Pikapolttovalmennus todella tehokasta painonpudotusta ja rasvanpolttoa hakeville: Pikapoltto -valmennus naiset, lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.th-valmennus.com/pikapoltto-naiset Pikapolttto -valmennus miehet, lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.th-valmennus.com/pikapoltto-miehet 10 viikon vuoroviikkovalmennus tehokasta rasvanpolttoa hyvin erilaisella lähestymistavalla hakeville: Vuoroviikkovalmennus naiset, lisätiedot ja ilmoittautuminen https://www.th-valmennus.com/vuoroviikkovalmennus Vuoroviikkovalmennus miehet, lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.th-valmennus.com/vuoroviikkovalmennus-miehet

12 viikon maksimoi lihasmassa sinulle, joka haluat keskittyä nimenomaan lihasten hankkimiseen:


Maksimoi lihasmuodot naiset, lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.th-valmennus.com/maksimoilihasmuodot-naiset

Maksimoi lihasmassa miehet, lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.th-valmennus.com/maksimoilihasmassa-miehet


Ei kommentteja: