maanantai 20. joulukuuta 2021

Luukku 19. & 20. Rasvanpoltto-projekti käynnissä? Mites joulu? Tietoa joulun vaikutuksesta + miten toimia!

 Moi!

Joulu on jo ovella. Minulta kysytään usein, miten joulu vaikuttaa rasvanpoltto-, kiinteytys- ja kropanmuokkausprojektiin? Ja miten silloin kannattaisi toimia? 

Alla olevassa videossa kuvaan tätä! 

Vlogivideo: Rasvanpoltto-projekti käynnissä? Mites joulu? Tietoa joulun vaikutuksesta + miten toimia! Tässä vielä linkki toinen videoni, jossa kerron tarkalleen päivä päivältä, mitä joulun ajan (2-14 pv.) herkuttelu saa aikaan kehossasi! 

Mukavaa päivää! :) 


Timo Haikarainen 

ps. NYT kannattaa varmistaa paikkasi 10.1.2021 alkavissa verkkovalmennuksissani. Jos haet tavanomaisten kehonmuokkaustulosten sijasta POIKKEUKSELLISIA tuloksia, lue lisää alta ja ilmoittaudu mukaan. Nopeasta toiminnasta saat etua! 

4 viikon Pikapolttovalmennus todella tehokasta painonpudotusta ja rasvanpolttoa hakeville: Pikapoltto -valmennus naiset, lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.th-valmennus.com/pikapoltto-naiset Pikapolttto -valmennus miehet, lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.th-valmennus.com/pikapoltto-miehet 10 viikon vuoroviikkovalmennus tehokasta rasvanpolttoa hyvin erilaisella lähestymistavalla hakeville: Vuoroviikkovalmennus naiset, lisätiedot ja ilmoittautuminen https://www.th-valmennus.com/vuoroviikkovalmennus Vuoroviikkovalmennus miehet, lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.th-valmennus.com/vuoroviikkovalmennus-miehet

12 viikon maksimoi lihasmassa sinulle, joka haluat keskittyä nimenomaan lihasten hankkimiseen:


Maksimoi lihasmuodot naiset, lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.th-valmennus.com/maksimoilihasmuodot-naiset

Maksimoi lihasmassa miehet, lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.th-valmennus.com/maksimoilihasmassa-miehet

Mukavaa päivää! Timo Haikarainen


Ei kommentteja: