torstai 2. joulukuuta 2021

Luukku 2. Kaikki tarpeellinen kreatiinista 10 minuutissa: Näin käytät tätä tehokkainta lisäravinnetta ja vältät yleiset kreatiinivirheet!

 Moi!

Tänään kerron Sinulle käytännössä voimakkainta näyttöä omaavasta urheiluravinteesta, kreatiinimonohydraatista.

Jos tavoitteenasi on hankkia lihaksia, kiinteytyä erittäin tehokkaasti lihaksia menettämättä tai säästää lihasmassa painonpudotuksen aikana, ole tarkkana. 

Vlogi-videolla kerron muun muassa: 

  • Mitä kreatiini on

  • Mitä hyötyä siitä on

  • Miten käytät sitä

  • Paljastan kreatiinin käyttöjakson pituuteen liittyvän todella yleisen virheen 

  • Paljastan erään täysin "päättömän" suosituksen, joka liittyy kreatiinin käyttöön (varmista, että ET noudata tätä päätöntä, mutta yleistä suositusta!!!) 


Vlogi-video: Kaikki oleellinen kreatiinista 10 minuutissa!

HUOM! JOS SELAIMESI EI NÄYTÄ VIDEON ESIKATSELUA, VOIT KATSOA SEN YOUTUBESSA TÄMÄN LINKIN KAUTTA! Tässä vielä linkki toiseen kreatiini-videooni, josta mainitsin!


Mukavaa päivää! 


Timo Haikarainen, LitM

Aloita tie tuloksiin: www.th-valmennus.com

ps. Jos ei ole jo sisäpiiri-listallani, nyt on korkea aika liittyä täällä! Näin saat itsellesi paitsi maksuttoman tunnin koulutuksen rasvanpoltosta ja kropanmuokkauksesta myös säännöllisesti infoa, jota en julkaise muissa kanavissa. Ja tietenkin ilmoituksen uusista artikkeleista, videoista, blogeista, koulutuksistani ym ym! Joten hyppää maksutta mukaan TÄÄLLÄ! 

(Huom! Jos esim. videota EI tule mailiisi, a) tsekkaa mainos- ja roskapostikansiosi, firmamailit voivat päätyä sinne, b) on mahdollista, että olet jo sisäpiirilistallani, silloin etsi ensimmäinen mailini searchilla ja sieltä löydät videon:) ) 

pps. Haluan tarjota aina myös jotain "kättä pidempää" ihmisille tulosten tekoon (henkilökohtaiset valmennuspaikkani ovat täynnä tällä hetkellä maaliskuulle), joten tutustu ihmeessä super-kattavaan "Lihaskasvu ja rasvanpoltto 2.0" -verkkokoulutukseeni, josta löydät kaiken tarvitsemasi tulosten tekekoon A:sta Ö:hön, rasvanpolton ja lihaskasvun suhteen. Kaikki materiaali on kenttätestattu todella pitkän valmennustaipaleen aikana ja se TOIMII. Voit katsoa esimerkkejä tuloksista sekä tietenkin sisällön TÄÄLTÄ

Ei kommentteja: