keskiviikko 11. joulukuuta 2019

Luukku 11. Kuinka nopeasti rasvaa voi oikeasti polttaa? Äärirajoja tutkimuksista ja omista asiakas-caseistani!

Eräs vanha PT-tuttuni kysyi minulta tänään Messengerissä hieman muistin virkistystä: 

"Etsin sun blogista tietoa rasvanpolton nopeudesta. Oletko kirjoittanut siitä? Eli paljonko on mahdollista ylipäätään polttaa rasvaa esim. viikkotasolla?" 

Tein tästä aiheesta valmennuspäivän päätteeksi salilla videon. Tätä usein kysellään ja tästä löytyy myös kaikenkarvaisia väitteitä ja "legendoja". Kun katsot alla olevan vlogivideoni, opit muun muassa:


  • Kuinka nopeasti rasvaa pystyy oikeasti polttamaan perustuen tieteellisiin tutkimuksiin ja vinoon pinoon personal training -asiakas-casejani 18 vuoden ajalta? 
  • Mitä muuta kuin kilomääräistä mittaria voit käyttää rasvanpolttovauhdin arvioimiseksi?
  • Miksi maksimivauhti ei aina ole paras vauhti ja miksi se ei ole kaikilla mahdollista?
  • Miksi painonpudotus ja rasvanpoltto ei ole sama asia?
  • Alta löydät myös linkin erääseen asiakas-caseen, jossa liikuimme rasvanpolttovauhdin fysiologisilla äärirajoilla


Vlogi-video: Kuinka nopeasti voi polttaa rasvaa kehosta? Ja miksi nopea laihtuminen ja nopea rasvanpoltto EI ole sama asia? 


Videossa mainittu asiakas-case: 30 kg rasvanpoltto 5 kuukaudessa (1,5 kg /vk rasvanpolttovauhti, lihasta jopa aavistuksen kasvattaen), lue juttu täältä!

Huomenna jatketaan, mukavaa iltaa! :) 

Timo 

ps. Jos haluat oppia rasvanpoltosta ja sen jaksottelusta valtavasti lisää ja hyödyntää loppuun asti viilaamiani malleja todella tehokkaaseen rasvanpolttoon itselläsi tai asiakkaallasi (jos olet liikunta-alan ammattilainen), tsekkaa tämä linkki! :) Ei kommentteja: