perjantai 6. joulukuuta 2019

Luukku 5 & 6. Lisäävätkö treeni-applikaatiot motivaatiota ja mikä yhdistää toimivia applikaatioita?

Moikka!

PT-työ on asiakkaiden valmennukselle omistautumista, ja eilinen päivä meni sen verran tarkkaan salilla upeiden personal training -asiakkaideni kanssa, että laitan tänään  samassa vlogi-julkaisussa 2 kärpästä yhdellä kertaa! Kerron sinulla alla olevassa videossani:

1) Lisäävätkö treeni-applikaatiot, joita ponnannahtelee markkinoille kuin sieniä sateella, tutkitusti treenimotivaatiota?

2) Millaiset ominaisuudet löytyy applikaatiosta, joka todennäköisimmin buustaavat treenimotivaatiotasi?

Vlogi-video: Lisäävätkö treeni-applikaatiot treenimotivaatiota ja mitkä ominaisuudet yhdistävät toimivia treeni-applikaatioita? 
Huomenna jatketaan, mukavaa päivää! :)

Timo Haikarainen

ps. Jos olet liikunta-alan ammattilainen tai tavoitteellinen treenaaja ja haluat buustata asiakkaittesi tai omaa motivaatiotasi SEKÄ fantastisilla tuloksilla että tutkitusti toimivilla liikuntapsykologian työkaluilla, vilkaisepa tämä linkki :) 

pps. Jos haluat treenituloksia itsellesi, niitä on saat taatusti motivoivassa ympäristössä 14.1. alkavien verkkovalmennusteni avulla. Naisille sellainen löytyy täältä ja miehille täältä! 

Lähde: Hosseinpour ym. 2019.  Your Personal Motivator is with You: A Systematic Review of Mobile Phone Applications Aiming at Increasing Physical Activity. Sports Medicine. Volume 49, Issue 9, pp 1425–1447.

Ei kommentteja: