keskiviikko 16. joulukuuta 2020

Luukku 14-15 Motivaation maaginen kaava: Näillä 5 kohdalla nostat motivaatiosi kattoon!

 Moi!

Motivaatio liikkua ja syödä terveellisesti puhuttaa paljon. Sitä pidetään "mystisenä", lähinnä "taivaasta tipahtavana" juttuna, mutta todellisuudessa voit vaikuttaa siihen laserin tarkasti... Siitä kerron nyt. 

Tämä on todella keskeistä, koska motivaatio on tietenkin kriittisen tärkeää siinä, että saavutat tavoitteesi elämäntapamuutoksessa, painonpudotuksessa, kropanmuokkauksessa tai suorituskyvyn kehittämisessä. 

Siksi avaan sinulle tässä vlogi-videossani tutkijoiden kehittämän "motivaation maagisen kaavan". 

Jos kaavan luvut ovat matalat, kokonaismotivaatiosi "numero-arvio" jää matalaksi, ja todennäköisesti lopetat pian ja lipsut tavoitteestasi. 

Jos ne ovat korkeat (ja juuri oikeat luvut niistä nousee ja oikeat laskee), tuloksesi on korkea ja motivaatiosi nousee kattoon! Joten katso, miten vaikutat tähän kaavaan ja motivaatioosi ja teet vuodesta 2021 elämäsi treenivuoden!

Vlogi-video: Motivaation maaginen kaava: Näillä 5 kohdalla nostat motivaatiosi kattoon! 

HUOM! JOS SELAIMESI EI NÄYTÄ VIDEON ESIKATSELUA, VOIT KATSOA VIDEON SUORAAN TÄSTÄ YOUTUBE-LINKISTÄ! 


Lisää itsepuhelusta, jonka mainitsin videolla tässä!

Mukavaa ja motivoivaa päivää!

Timo Haikarainen 

ps. Jos etsi itsellesi motivoivaa ja takuulla tuloksia tuovaa sekä innostavaa starttia vuoteen 2021, voin suositella lämpimästi 11.1.2021 alkavaa, täysin uutta lähestymistapaa rasvanpolttoon tuovaa Vuoroviikkovalmennustasi. Lisätiedot ja ilmoittautuminen naisten valmennukseen TÄÄLLÄ ja miesten valmennukseen TÄÄLLÄ1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks