tiistai 22. joulukuuta 2020

Luukku 22. Energiapitoiset juomat: Ylipainoisen myrkky, läpipaskon herkku

 Moi!

Tänään kerron Sinulle super-tärkeästä aiheesta, jos tavoitteesi on pudottaa painoa, ylläpitää se sopivissa lukemissa... tai lisätä sitä! 

Nimittäin energiapitoiset juomat estävät tänäänkin valtavaa määrää ihmisiä saavuttamasta painonpudotustavoitteensa...

Tai ne johtavat siihen,  painonhallinta (painon ylläpito) menee päin seiniä ja "kiloja vaan jotenkin kertyy...?"

Toisaalta... energiapitoisilla juomilla voi olla paikkansa ravitsemuksessa. Katso / kuuntele alta lisää! 

Vlogi-video: Energiapitoiset juomat: Ylipainoisen myrkky, läpipaskon herkku HUOM! JOS MOBIILISELAIMESI EI NÄYTÄ VIDEON ESIKATSELUA, KATSO SE SUORAAN TÄSTÄ YOUTUBE-LINKISTÄ! 


HUOM! JOULUN KUNNIAKSI JOTAIN POIKKEUKSELLISTA! 


Tästä ei super-etu parane. Koska joulu on vain kerran vuodessa, ja koska valmennuspaikkani ovat jo täynnä keväälle, päätin tarjota Sinulle kalenterin viimeistelyksi fantastisia kropanmuokkaustuloksia jo tuhansille tuottaneen valmennukseni lahjahintaan! 

Nimittäin saat 11.1.2021 alkavan, jo legendaarisen maineen saavuttaneen "Karista joulukilot 2 kuukaudessa" -valmennukseni ke 23.12.2020 klo 23:55 asti "järjettömällä" 57€ investoinnilla! Kyllä, saat siis koko 2 kk valmennuksen 57 €:lla. Se on laskujeni mukaan 0,95 € päivähinta! (Valmennuksen normaalihinta on 167€)

Naisten "Karista joulukilot 2 kuukaudessa" -valmennus, lisätiedot ja ilmoittautuminen TÄÄLLÄ

Miesten "Karista joulukilot 2 kuukaudessa" -valmennus, lisätiedot ja ilmoittautuminen TÄÄLLÄ

ps. Jos olet jo mukana esimerkiksi Vuoroviikko-valmennuksessani joka alkaa myös 11.1.2020, voit napata tämän pukinkonttiin itsellesi tai ystävällesi varastoon. Nimittäin voit aktivoida tämän valmennuksen käyttöösi myös myöhemmin! Se sopiikin loistavasti jatkoksi Vuoroviikko-valmennukselle. 

pps. Jos tunnistat itsesi videolla mainitsemakseni "läpipaskoksi", eli ET halua polttaa rasvaa, vaan nostaa painoasi lihasmassatreenin avulla, tästä valmennuksesta löytyy ohjeet myös siihen! 


1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks