perjantai 11. joulukuuta 2020

Luukku 9-10. Näin vältät viikonloppuherkuttelu ja repsahdukset (osa 2.)

Moi! 

Puhuin aikaisemmissa luukuissa viikonloppurepsahduksista ja -herkuttelusta, jotka ovat syynä todella moneen rasvanpolttotasanteeseen! 

Alla olevalla videolla paljastan Sinulle kaksi tutkitusti toimivaa ja käytännön valmennuksessani äärimmäisen tehokkaaksi osoittautunutta mentaaliharjoittelun kikkaa, jolla kampitat herkku- ja sokerihimon käden käänteessä! 

Näin etenet tavoitettasi kohti kuin juna...

Ja viikonlopun herkkujen passaamisesta ei tule ahdistunut "mielitekojen kanssa tappelu", vaan äärimmäisen hyvä ja levollinen fiilis! 

Ja huom! Tsekkaa lisäksi videon alta todella poikkeuksellinen diili! :) 


Vlogi-video: Näin vältät viikonloppuherkuttelun ja repsahdukset (osa 2.) 
HUOM! JOS MOBIILISELAIMESI EI NÄYTÄ VIDEON ESIKATSELUA, VOIT KATSOA SEN SUORAAN TÄSTÄ YOUTUBE-LINKISTÄ! 


Tässä vielä linkki osaan 1. 


Vielä yksi asia...

Haluatko aloittaa vuoden 2021 uudella, uskaltaisin sanoa jopa mullistavalla rasvanpolttomenetelmällä, tehden jopa 56% parempia rasvanpoltto-tuloksia ja ylläpitäen tuloksesi jopa 3 kertaa paremmin? 


Jos vastasi kyllä, tsekkaa NYT 13.12. su klo 23:55 päättyvä posketon etuni 10 viikon Vuoroviikkovalmennukseeni! 

Tuon päivämäärän mennessä saat itsellesi sekä 37% edun valmennukseen, ETTÄ seuraavat "poskettomat" bonukset: 


1) Täräytän sinulle valmennuksen upouuden e-kirjani "Innostavimmat rasvanpoltto ja lihaskasvu -caset" SEKÄ "Innostavimmat rasvanpoltto ja -kiinteytyscaset"

Arvo á 37 €

Näissä kahdessa e-kirjassa kuvaan 20-, 30-, 40-, 50- ja 60- vuotiaiden nais- ja miesasiakkaideni todella innostavia ja huomiota herättäneitä rasvanpoltto-, lihaskasvu- ja painonpudotus -caseja!

Muutokset ovat saaneet esimerkiksi aikausi-lehtiä kyselemään haastatteluja asiakkaitani, salin muita asiakkaita tiedustelmaan "opetatko minulle ohjelmasi", työkavereita hämmästelemään "Miksi hymyilet koko ajan", treenikaverit kyselemään, "Mitä oikein teet kun tulokset laukkaa ylös ja rasvan määrä alas, ei noin pitäisi käydä, yleensä lähtee lihakset ja voima samalla kun rasvan mukana....?:) 

Kun luet näitä ennen 11.1.2021 alkavaa valmennusta, innostut valtavasti ja voit jo nähdä mielikuvissa omat, loistavat rasvanpoltto-  ja kiinteytys- ja halutessasi lihaskasvukasvutuloksesi sekä energiatasojesi nousun ennen valmennuksen alkua.

Samalla opit valtavasti treeni- ja ravintosalaisuuksista, joita olen näissä caseissa käyttänyt!

Näin olet täynnä intoa ja motivaatiota aloittaa valmennus! 

 
2) Bonus-videokoulutus "Rasvanpolton ja lihaskasvun uudet tuulet -hyödynnä uusin tieto ja käytännön sovellutukset ja tee poikkeuksellisia tuloksia!"

1 h Arvo: 97 € 

Olen saanut paljon kysymyksiä siitä, onko aiheista tullut uutta tietoa tai olenko kehitellyt uusia valmennuskonsteja bestseller -kirjani "Lihaskasvu ja rasvanpoltto" julkaisun jälkeen (2016 vuoden lopussa). Vastaus molempiin kysymyksiin on "kyllä",  aivan viime kuukausinakin on tullut todella merkityksellistä tietoa. Niitä esitän tässä 1 h koulutuksessa.
Koulutuksessa opit muun muassa: 

  • Kuinka erilaiset ruokavaliot vaikuttavat painoon ja kehonkoostumukseen

Tämä asian on super-tärkeä, sillä joskus vaaka voi näyttää kivalta, mutta kehonkoostumus on jo matkalla kohti katastrofaalista tilaa 

  • Mikä yksinkertainen, mutta lähes aina unohdettu ruokavalioviilaus tehostaa kiinteytymistä ja lihasten kehittymistä jopa kymmeniä prosentteja

Opetan sinulle tästä käytännön sovellutukset, jotka voit aloittaa heti seuraavana päivänä 

  • Paljastan 3 tyypillistä virhettä rasvanpoltto- ja lihasmassa ruokavalioissa

Nämä virheet johtavat lihashävikkiin rasvanpolttovaiheessa ja liikaa rasvan kertymiseen lihasmassan lisäämisvaiheessa. Ne EIVÄT liity pelkkään kalorimäärään

  • Saat JOKAISESTA tiedonjyvästä konkreettisen, valmennustyössä kenttätestaamani sovellusohjeet


Lisäksi avaan kaikkia tieto-kohtia käytännön case-esimerkein! Opit TAKUULLA uutta, sillä osa sovellutuksista on täysin itse kehittämiäni ja sitä ei löydy muualta. 


3) Bonus-Videokoulutus: Näin maksimoit rasvanpolton ilman kitudieettejä ja aamuaerobisia!


1 h Arvo: 97 € 

-Tässä videokoulutuksessa kerron sinulle, kuinka nopeasti rasvaa voi polttaa (tämä ei ole mielipidekysymys), kuinka paljon sitä kuluu treenin aikana?

-Avaan myös tarkalleen pitkälti tutkijoiden pienessä piirissä pysyneen tiedon siitä, kuinka tietyt ruokavaliot (mukaan lukien muodikas ketoosi) tarkalleen vaikuttavat rasvanpolttoon?

-Lisäksi avaan huimia ja super-innostavia rasvanpoltto-caseja, joissa kuvaan miten eri ikäiset nais- ja mies-asiakkaani ovat polttaneet rasvaa ja muokanneet kroppaansa tahdilla, joka on herättänyt todellista hämmästystä heidän kaveripiirissään, treenisaleillaan ja internetissä!

Tässä oli vain pieni raapaisu, mitä tästä tunnin tehopaketista opit! 

4. Bonus-videokoulutus. 5+2 karmivinta rasvanpolttovirhettä. Mitä ne ovat ja miten vältät ne? 

1 h Arvo: 97 €  

-Tähän koulutusvideoon olen kerännyt 7 yleisintä ja suurinta rasvanpolttomokaa, joihin olen 18 vuoden urani aikana törmännyt.

-Ja mikä parasta, kerron sinulle MITEN korjaat nämä mokat. Osa näistä liittyy ihan tavallisiin arjen toimiin..

-Mukana mokissa (kyllä vaan, mokissa) on joitain "rasvanpolttovinkkejä", joita näkee mediassa! 

-Osa mokista on todella piileviä ajatuslukkoja, joihin itsekin huomaan välillä sortuvani, ellen käytä videossa paljastamiani konsteja näiden lukkojen purkamiseen! 

Normaalisti veloitan näistä e-kirjoista ja  rasvanpoltto-videokoulutuksista yhteensä 365€ !

Eikä siinä vielä kaikki: Väliaikaisessa (toivottavasti) mielenvikaisuuskohtauksessani päätin, että...


Lätkäisen päälle vielä upouuden "Kaikki keskivartalosta -tie teräksen timmeihin vatsalihaksiin" -valmennuksen (arvo 117€)

Näin kokonaisbonusten arvo on lopulta NELINKERTAINEN itse verkkovalmennukseen verrattuna! 


Halusin tarjota nämä videokoulutukset Sinulle bonuksena, kun teet päätöksesi alkaa muokkaamaan kroppaasi täysin uudella, uskallan sanoa jopa mullistavalla menetelmällä (lue siitä lisää linkeistä) ja ilmoittaudut Su 13.12.2020. klo 23:55 mennessä "Vuoroviikko" - 10 viikon verkkovalmennukseeni. 

Joku voi syyttää minua hulluksia, sillä bonusten arvo on siis 4 kertainen valmennuksen hintaan verrattuna!

Mutta tässä syy, sillä, miksi tarjoan Sinulle nämä bonukset, kun ilmoittaudut mukaan tänään 13.12.2020 klo 23:00 mennessä:

1) Olen todella kiitollinen, että olet tässä postauksiani seuraavassa joukossa. Saan päivittäin kiitos-viestejä siitä, että tieteeseen ja Suomen laajimpaan PT-kokemukseen perustava sisältö on jeesannut ihmisiä. Haluan, että tämä, ja missioni auttaa mahdollisimman montaa Suomalaista jatkuu. Siksi haluan kiittää sinua tästä! :)  

 2) Valmennuksen JA bonusvideokoulutusten sekä e-kirjoen sisältö on supertärkeää. Viime aikoina otsikoissa on näkynyt jälleen pelottavaa dataa suomalaisten lisääntyvästä ylipainosta ja siitä, miten viskeraali/sisäelinrasva aiheuttaa jopa maksakirrooseja ja vaikuttaa jopa muistisairauksien syntyyn! Ja lisäksi sain viime viikolla 3 valmennustiedustelumailia, jossa ihminen kertoi, jämähtäneensä paikoilleen. Hän kertoi myös, mitä oli rasvanpolttoon ja treeniin kokeillut. Tasanteen syys oli selvä. Ja mikä parasta, asiat voi korjata! (koska moni niistä löytyy noista videoista!). 

Siksi mietin, että tämä tieto on saatava julki. Ja tukemaan sekä innostamaan silloin, kun alat vaikuttamaan asioihin parhailla verkkovalmennnustyökaluilla, jotka voin sinulle tarjota! 

Miten homma toimii? Se toimii niin, että kun teet ilmoittautumisesi 11.1.2021 alkavaan Vuoroviikko ©  - valmennukseen (linkit sivun alalaidassa) su 13.12.2020 klo 23 mennessä, lähetän sinulle tällä viikolla, ilmoittautumisaikasi tsekattuani, mailiisi linkit videoihin ja pääset niitä heti katsomaan! Tuo keskivartalovalmennuksen saat ikuiseksi ajaksi käyttöösi heti, kun olen viimeistellyt sen sisällön tässä joulukuun aikana! 

Eli kun ilmoittaudut nyt tähän uuteen verkko-valmennukseen ja nappaat itsellesi nämä e-kirjat ja 3 bonus-videokoulutusta ja YHDEN EKSTRA-VALMENNUKSEN kaupan päälle, voit viettää loput tulevista pyhistä levollisin mielin, koska sinulla on (uskallan väittää) Suomen toimivin suunnitelma verkkovalmennukseni muodossa kropan muokkaukseen!

Ja voit jo ennen valmennuksen alkua katsoa näitä vaiettuja ja henkilökohtaiseen valmennukseen tähän asti varaamiani rasvanpolttosalaisuuksia sisältäviä bonus-videokoulutuksia jo ennen valmennusta. 

Samalla bonusvideo- e-kirjoissa kuvaamani huimat ja  innostavat rasvanpoltto-caset nostavat motivaatiosi huippuun jo ennen valmennusta! 

Jätä siis pähkäily, äläkä missaa tätä tilaisuutta, sillä se ei toistu! 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan alla olevista linkeistä! 

Naisten täysin uuteen Vuoroviikko -valmennukseen pääset ilmoittautumaan ja nappaamaan bonuksesi TÄÄLLÄ!

Miesten täysin uuteen Vuoroviikko valmennukseen pääset ilmoittautumaan ja nappaamaan bonuksesi TÄÄLLÄ!

HUOM! JOS OLET ILMOITTAUTUNUT JO AIKAISEMMIN, SAAT LUONNOLLISESTI KAIKKI BONUKSET! 

Timo 

Ei kommentteja: