tiistai 22. joulukuuta 2020

Luukku 23-24. Ylipainosta alusvaatemalliksi talven aikana: 47 -vuotiaan miehen huima muutos!

 Moikka!

Tämän vuoden joulukalenri on hyvä päättää innostavaan caseen. Asiakkani Tero teki fantastisia tuloksia valmennuksemme aikana. 

Hän aloitti syksyllä 2019 ylipainosta. Kesän kynnyksellä 2020 hänen kondiksensa herätti sen verran huomiota, että häntä pyydettiin alusvaatemalliksi kuvauksiin! :) 

Nämä jutut ovat aina todella hienoja ja innostavia! Mutta...

Vielä isompi asia ovat ne muut jutut, jota näihin projekteihin liittyy (tässä projektissa suorituskyky ja kehonkoostumus): 
Terveys, arkijaksaminen, hyvinvointi, henkinen lujuus, mielenrauha, itseluottamus... Ja Terolla oli mukana yksi vieläkin suurempi asia.

Hän selätti samalla nestemäisen demonin. Demonin, joka pilaa tänäänkin liian monen perheen ja yksin asuvankin joulun. Ja joka on aiheuttanut paljon surua ja kärsimystä myös omassa suvussani. Lienee parasta, että annan Teron itse kertoa somepostauksensa kautta tarinansa. Toivot, että se innostaa ja voimaannuttaa myös Sinua näin joulun alla!

Tässä Teron Facebook-päivitys vielä tekstinä mobiililuettavuuden parantamiseksi: 

"Hyvää Itsenäisyyspäivää Suomi ja kaikki suomalaiset. Itsenäisyyden kunniaksi pieni, tällä kertaa vähän pidempi päivitys.

 

Mä itsenäistyin alkoholista n. 15kk sitten. Ja kuten Suomellakin, itsenäisyyden alkutaival on sisältänyt kipua ja tuskaa, onnea ja iloa, vaaroja ja vapautta. Samalla varoitan että tämä on myös erään ammattilaisen häpeämätöntä mainostamista. Sillä asenne että osaan itte ja tiedän kaiken, ei sovi mulle. Mielelläni hankin tietoa ja ostan osaamista, sitten teen itselleni sopivasti töitä, ja päätöksiä.

 

Liitteenä pari kuvaparia, ennen-kuva on otettu 16.3.2020, jälkimmäinen 26.11.2020. Jo ennen ensimmäistä kuvaa olin "menettänyt" parhaista ajoista n.18kg valkoista lihaa. 16.3 aloitin Timo Haikaraisen valmennuksen, ja siinä ei missään kohtaa tavoitteena ollut painonpudotus. Tavoitteet olivat enemmänkin toiminnallisia, hyvää oloa, terveyttä, no joo myönnän että kerroin Haikaraiselle haluavani myös sixpäkin, ja mielellään käsivarsiin vähän lihaa lisää...

 

Timo Haikarainen vastasi huutoon enemmän kuin osasin odottaa. Treeniohjeet tarkalleen, ja ruokavalio grammalleen. Mun ei tarttenu muuta kuin tehdä mitä oli sovittu. Sitten kun matkan varrella oli haasteita kipujen, sapuskan tai mentaalipuolen kanssa niin kaikkiin sain erittäin hyvän ja perusteellisen vastauksen. Erityisesti mua jaksaa naurattaa että kannattaa olla pähkinäsekoitus ilman rusinoita, koska rusinat muuttaa funktiota hieman hedelmien suuntaan... Mutta, kun tehdään niin tehdään sitten tismalleen. Muutoinhan kropan muokkaus olisi kuin heittäis tikkaa silmät sidottuna, ja sit vaan arvailis että minkälaisia muutoksia kannattais tehdä.

 

Siksi suosittelen voimakkasti jokaiselle kokeilemaan tälläistä tosi hyvää PT:tä, siis jos haluu treenata. Toki, sit pitää myös tehä mitä sovitaan. Mulle siinä oli ehdoton juttu se raitistuminen. Pystyi tekeen treeniä ilman hutipäiviä. Eikä tullut pakottavaa tarvetta mättöruokiin, puhumattakaan kaljan/alkoholin sisältämästä engergiasta. Helvelillistä säätöä se on tietenkin edellyttänyt, sovittaa työt, perhe ja treenit kalenteriin. Mutta, kellossa on 24h, viikossa 7pv, meillä kaikilla.

 

Ja itsenäisenä (=raittiina) mulla on mahdollisuus valita miten nuo tunnit käytän. Se on todellakin niin että nyt on vapaus valita, aiemmin ei ollut. Kalja oli valinnut mut, ja se meinas viedä mut mun perheen luota, mun töistä ja koko elämästä.
Onnea Itsenäisyydestä Suomi.

 

Onnea ja kiitos vapaudesta itselleni, ja sille salaperäiselle "Korkeammalle Voimalle".

Kyllä vaan! Näiden kokemusten ja lopulta ilon sekä elämänlaadun tuottaminen ihmisille on parasta tässä hommassa. 


Siksi en myöskään lopeta sanomani julistamista tästä liikunnan ja ravitsemuksen fantasisesta ilosanomasta! Enkä konkreettisten työkalujen tarjoamista siihen. Sillä miten muuten voisin auttaa ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla! 

Ja siksi halua aina myös tarjoata Sinulle konkreettisia työkaluja tehdä oma muutoksesi vuonna 2021. Sillä ilmat tekoja ja työkaluja mikään ei muutu. (Päivitys 02/2021, verkkovalmennukset loppuunmyydyt!) 


Ja nyt joulukalenterin päätöksen ja joulun kunniaksi haluan tarjota sinulle fantastisen ja laatuaan ensimmäisen vastaavan edun "Karista joulukilot 2 kuukaudessa" -valmennukseeni, jolla voit aloittaa oman muutoksesi 11.1.2021 alkaen.

Kyseessä on jo tuhansilla osallistujilla toimivuutensa osoittaneesta 2 kk valmennuksesta, joka tähtää nopeisiin kehonkoostumusmuutoksiin järkevällä tavalla. (Kyllä, nämä voi yhdistää!). 

Nimittäin tämä normaalihinnaltaan 167€ valmennus ei ole minulla ollut missään kampajassa aikaisemmin 117€ edullisempi. Mutta koska on joulu ja haluan auttaa mahdollisimman montaa ihmistä Teron kaltaisiin muutoksiin, saat tämän valmennuksen  27.12. klo 23:55 asti itsellesi 67€ kokonais-investoinnilla!

Joten ota oma ensimmäinen askeleesi 11.1.2021 alkaen takuuvarmoilla työkaluilla, tai nappaa tämä pukinkonttiin! Jos et ota tätä askelta, miten asiat ovat maaliskuussa? Jos otat, mietin, että miten mainiosti voivatkaan olla maaliskuussa? 😊

Naisten "Karista joulukilot 2 kuukaudessa" -verkkovalmennus lisätiedot ja ilmoittautuminen TÄÄLLÄ!

Miesten "Karista joulukilot 2 kuukaudessa" -verkkovalmennus lisätiedot ja ilmoittautuminen TÄÄLLÄ!

HUOM! Jos olet jo mukana esimerkiksi 11.1.2021 alkavassa Vuoroviikko-valmennuksessani, olen järjestänyt homman niin, että voit valmennuksen nyt hankkiessasi aktivoida sen myöhemmin. Esimerkiksi jatkoksi Vuoroviikolle! 

Jos olet käynyt "Karista joulukilot" -valmennukseni, suosittelen sinulle täysin uusia "Vuoroviikko"- valmennuksiani, naisten valmennus TÄÄLLÄ, miesten valmennus TÄÄLLÄ. 

KAIKISSA VALMENNUKSISSA MUKANA MYÖS KORONA-VARMAT KOTIOHJELMAT!

Jos olet liikunta-alan ammattilainen, tai tavoitteellinen treenaaja, myös "Lihaskasvu- ja rasvanpoltto 2.0." -verkkokoulutukseni on vielä tänään 24.12.2020 joulukalenteri-etuhinnassa. Tämä valmiit ohjelma-esimerkiksi sisältävä, todella laaja koulutuskokonaisuus sopii sinulle loistavasti, jos haluat tehdä huomiota herättäviä super-tuloksia itselläsi tai asiakkaallasi vuosikiertona, lue erittäin kattava sisältökuvaus täältä! 

Ja nyt, rauhallista joulua ja erinomaista, edellistä aina parempaa uutta vuotta! 

Timo Haikarainen 

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks