sunnuntai 24. joulukuuta 2023

Luukku 24. 5 yleistä ja tuhoisaa myyttiä, jotka estävät sinua kehittymästä tai jopa aloittamasta!

 Moikka!

No niin, se on 16. joulukalenteri viimeisessä luukussa! 

Kuvasin sinulle juuri videon, jolla paljastan 5 erittäin yleistä ja erittäin haitallista myyttiä, jotka valitettavasti AINA vähintään hidastavat kehittymistä. 


Kaikki rajoittavat ajatukset tekevät niin, jopa täysin pöyristyttävällä tavalla, kuten tästä luukusta voit havaita. 

Lisäksi haluan jatkaa vielä tämän jouluaaton huippu-etuasi Sinulle. Videon alla linkit valmennuksiini, jolla voit toteuttaa omaa kuntoilu-unelmaasi joko heti tai vuodenvaihteen jälkeen. Ne ovat muuten myös loistava, aineeton lahja tässä tavarapaljoudessamme! 

Video: 5 yleistä ja tuhoisaa myyttiä, jotka estävät sinua kehittymästä tai jopa aloittamasta!






Tässä siis jatkettu ja lisätty joulukalenteri-etusi verkkovalmennuksiini, alla linkit valmennuksiin. HUOM! Nyt valmennuksista riippuen luvassa on jopa yli 60% etuja normaalihintoihin, joten toimi NYT! Näillä teet tuloksia joko HETI tai tammikuussa!!! ETU ON VOIMASSA 24.12.2023 klo 23:55 asti!


1) Pikapoltto: Voin vakaalla rintaäänellä sanoa, että tämä on markkinoiden tehokkain rasvanpolttomenetelmä. Jos haluat tuloksia nopeasti, turvallisella tavalla ja lihasmassasi säästäen, katsopa tämä (info- ja ilmoittautumissivuilla melkoisia esimerkkejä tuloksista!)  


2) Yläkroppa-alakroppa -valmennus: Tässä valmennuksessa laitat kehittämäni, uniikin treenimenetelmän tekemään lihaskasvu- ja rasvanpolttotuloksia todella tehokkaasti! Voit myös keskittyä pelkästään lihaskasvuun ilman rasvapolttoa, siihen on materiaalit valmennuksen sisällä! Katsopa tietoa ja esimerkkejä täältä ja MURSKAA tasannevaiheesi! 



3) Sokerina poljalla: Superkoulutus liikunta-alan ammattilaisille ja tavoitteellisille treenaajille: Lihaskasvu ja rasvanpoltto 2.0. on ÄÄRIMMÄISEN kattava verkkokoulutukseni, jossa opit kaiken tarvittavan lihaskasvusta ja rasvanpoltosta. Mukana on KOKO VUOSIMALLI jatkuvaan tulosten tekoon. Tämä onkin ollut sekä tavoitteellisten treenaajien että liikunta-alan ammattilaisten suuressa suosiossa (ammattilaisille tämä on todellinen "salainen ase" huomiota herättäviin tuloksiin asiakkailla), Lue lisää linkistä:    https://www.th-valmennus.com/seminaari-x

Sitten vaan toimintaa, mitään ei tapahdu miettimällä! :) 

Ja lopuksi, kiitos ja oikein hyvää ja rauhallista joulua! :) 

Timo Haikarainen, LitM 
Aloita tie tuloksiin: www.th-valmennus.com



Ei kommentteja: