keskiviikko 20. joulukuuta 2023

Luukku 20. Todella tehokas vatsaliike, jota et ole kokeillut!

 Moi! 

Terveiset täältä saliltani, valmennustapaamisten välissä kuvasin sinulle vatsalihasliikkeen, jota et todennäköisesti ole koskaan kokeillut. 

Tämä liike on päätynyt käyttööni valmentaessani mailapelaajia ja olen havainnut sen toimivan aivan loistavasti kuntoilijoilla! 

Joten katso video alta ja kokeile jo tänään! 


Video: Todella tehokas vatsaliike, jota et ole kokeillut! 




HUOM! Erottuvaan ja kiinteisiin vatsalihaksiin tarvitse myös lisänä monipuolista treeniä ja rasvaa tehokkaasti polttavan ruokavalion. Sellaista tarjolla alla, ja takuulla toimivaa sellaista! 

Muista siis joulukalenteri-etusi verkkovalmennuksiini, alla linkit valmennuksiin. HUOM! Nyt valmennuksista riippuen luvassa on jopa yli 60% etuja normaalihintoihin, joten toimi NYT! Näillä teet tuloksia joko HETI tai tammikuussa!!!

1) Pikapoltto: Voin vakaalla rintaäänellä sanoa, että tämä on markkinoiden tehokkain rasvanpolttomenetelmä. Jos haluat tuloksia nopeasti, turvallisella tavalla ja lihasmassasi säästäen, katsopa tämä (info- ja ilmoittautumissivuilla melkoisia esimerkkejä tuloksista!)  


2) Yläkroppa-alakroppa -valmennus: Tässä valmennuksessa laitat kehittämäni, uniikin treenimenetelmän tekemään lihaskasvu- ja rasvanpolttotuloksia todella tehokkaasti! Voit myös keskittyä pelkästään lihaskasvuun ilman rasvapolttoa, siihen on materiaalit valmennuksen sisällä! Katsopa tietoa ja esimerkkejä täältä ja MURSKAA tasannevaiheesi! 



3) Sokerina poljalla: Superkoulutus liikunta-alan ammattilaisille ja tavoitteellisille treenaajille: Lihaskasvu ja rasvanpoltto 2.0. on ÄÄRIMMÄISEN kattava verkkokoulutukseni, jossa opit kaiken tarvittavan lihaskasvusta ja rasvanpoltosta. Mukana on KOKO VUOSIMALLI jatkuvaan tulosten tekoon. Tämä onkin ollut sekä tavoitteellisten treenaajien että liikunta-alan ammattilaisten suuressa suosiossa (ammattilaisille tämä on todellinen "salainen ase" huomiota herättäviin tuloksiin asiakkailla), Lue lisää linkistä:    https://www.th-valmennus.com/seminaari-x

Sitten vaan toimintaa, mitään ei tapahdu miettimällä! :) 

Timo Haikarainen, LitM 
Aloita tie tuloksiin: www.th-valmennus.com

Ei kommentteja: