tiistai 19. joulukuuta 2023

Luukku 19. Jopa neljä kertaa nopeampaa kehitystä tällä kikalla! Uskomatonta tietoa mielen voimasta!

 Moi!

Tässä tulee asiaa mielen voimasta. Ja kylmää faktaa sen vaikutuksesta treenituloksiin. 

Valitettavasti erityisesti mies-treenaajat suhtautuvat yliolkaisesti ja väheksyen liikuntapsykologiaan liittyviin vinkkeihin, koska he ovat niin "kovia äijiä" ja "henkisesti vahvoja", mikä ei pidä lainkaan paikkaansa. 

En ole törmännyt itse asiassa 22 vuodessa yhteenkään herraan, jolla on optimaalisesti kehittyneet ja kehitetyt mentaalitaidot. Kuulun itsekin heihin, vaikka olen harjoitellut näitä asioita systemaattisesti jo lähes 20 vuotta (urani alussa sorruin idiotismiin, jossa pidin näitä asioita "kukkahattutätien lätinänä". 

Naiset ovat tässä(kin) paljon fiksumpia ja avoimia tiedolle. Hyvä niin. Mutta jos olet naislukija, katso video silti. 

Jes, tässä tiedettä aiheesta. Luvut eivät valehtele. Olet hullu, ellet hyödynnä tätä! 

Video: Uskomatonta tietoa mielen voimasta, ÄLÄ missaa tätä tai kehityksesi voi hidastua neljännekseen! 


HUOM! Mietipä, mitä tapahtuu, kun yhdistät vahvan mentaalipuolen optimaaliseen treeniin ja ravintoon? Olet pysäyttämätön! Niinpä:

Muista joulukalenteri-etusi verkkovalmennuksiini, alla linkit valmennuksiin. HUOM! Nyt valmennuksista riippuen luvassa on jopa yli 60% etuja normaalihintoihin, joten toimi NYT! Näillä teet tuloksia joko HETI tai tammikuussa!!!

1) Pikapoltto: Voin vakaalla rintaäänellä sanoa, että tämä on markkinoiden tehokkain rasvanpolttomenetelmä. Jos haluat tuloksia nopeasti, turvallisella tavalla ja lihasmassasi säästäen, katsopa tämä (info- ja ilmoittautumissivuilla melkoisia esimerkkejä tuloksista!)  


2) Yläkroppa-alakroppa -valmennus: Tässä valmennuksessa laitat kehittämäni, uniikin treenimenetelmän tekemään lihaskasvu- ja rasvanpolttotuloksia todella tehokkaasti! Voit myös keskittyä pelkästään lihaskasvuun ilman rasvapolttoa, siihen on materiaalit valmennuksen sisällä! Katsopa tietoa ja esimerkkejä täältä ja MURSKAA tasannevaiheesi! 



3) Sokerina poljalla: Superkoulutus liikunta-alan ammattilaisille ja tavoitteellisille treenaajille: Lihaskasvu ja rasvanpoltto 2.0. on ÄÄRIMMÄISEN kattava verkkokoulutukseni, jossa opit kaiken tarvittavan lihaskasvusta ja rasvanpoltosta. Mukana on KOKO VUOSIMALLI jatkuvaan tulosten tekoon. Tämä onkin ollut sekä tavoitteellisten treenaajien että liikunta-alan ammattilaisten suuressa suosiossa (ammattilaisille tämä on todellinen "salainen ase" huomiota herättäviin tuloksiin asiakkailla), Lue lisää linkistä:    https://www.th-valmennus.com/seminaari-x

Sitten vaan toimintaa, mitään ei tapahdu miettimällä! :) 

Timo Haikarainen, LitM 
Aloita tie tuloksiin: www.th-valmennus.com

Ei kommentteja: