perjantai 1. joulukuuta 2023

Joulukalenteri Luukku 1. Tärkeää, uutta tietoa kestävyyskunnon merkityksestä sali-treenajalle, älä missaa tätä!

No niin, nyt se alkaa! 16.  joulukalenterini nimittäin! Aloitin tämän perinteen vuonna 2008 ja olen joka vuosi tehnyt tämän erittäin suositun pläjäyksen! 

Käyn tulevien joulukuun päivien aikana läpi mielenkiintoista liikuntatieteen tietoa ja höystän sitä  Suomen laajimmalla PT-kokemuksella (Pian 22 vuotta valmennusta ja yli 30 000 face-to-face -PT sessiota). 

Tänään käsittelen alla olevassa videossa kestävyyskunnon merkitystä voima-, lihas- ja kuntosalitreenaajalle. Käsittelen aihetta hieman syvemmin, älä huolestu liikuntabiologisista termeistä, avaan ne kyllä videolla! 


Videolla kerron muun muassa: 

  • Miksi kestävyyskunto on tärkeää salitreenaajalle? 

  • Mitä aivan tuoretta, todella mielenkiintoista ja tärkeää tietoa on aiheesta saatu esiin? 

  • Miten KÄYTÄNNÖSSÄ yhdistät kestävyyttä ja voimaa?


VIDEO: Tärkeää, uutta tietoa kestävyyskunnon merkityksestä sali-treenajalle (Muista myös tilata youtube-kanavani, siellä on ja sinne tulee runsaasti sisältöä, jota et saa muualta)







HUOM! Jos sinulle tulee mieleen aiheita, joita haluaisit minun käsittelevän joulukalenterissa, laitapa vastauksena alle! :) 


Pian jatketaan!


Timo Haikarainen, LitM 
Aloita tie tuloksiin: www.th-valmennus.com

Huom! Muista joulukalenteri-etusi verkkovalmennuksiini, alla linkit valmennuksiin. HUOM! Nyt valmennuksista riippuen luvassa on jopa yli 60% etuja normaalihintoihin, joten toimi NYT! Näillä teet tuloksia joko HETI tai tammikuussa!!!

1) Pikapoltto: Voin vakaalla rintaäänellä sanoa, että tämä on markkinoiden tehokkain rasvanpolttomenetelmä. Jos haluat tuloksia nopeasti, turvallisella tavalla ja lihasmassasi säästäen, katsopa tämä (info- ja ilmoittautumissivuilla melkoisia esimerkkejä tuloksista!)  


2) Yläkroppa-alakroppa -valmennus: Tässä valmennuksessa laitat kehittämäni, uniikin treenimenetelmän tekemään lihaskasvu- ja rasvanpolttotuloksia todella tehokkaasti! Voit myös keskittyä pelkästään lihaskasvuun ilman rasvapolttoa, siihen on materiaalit valmennuksen sisällä! Katsopa tietoa ja esimerkkejä täältä ja MURSKAA tasannevaiheesi! 



3) Sokerina poljalla: Superkoulutus liikunta-alan ammattilaisille ja tavoitteellisille treenaajille: Lihaskasvu ja rasvanpoltto 2.0. on ÄÄRIMMÄISEN kattava verkkokoulutukseni, jossa opit kaiken tarvittavan lihaskasvusta ja rasvanpoltosta. Mukana on KOKO VUOSIMALLI jatkuvaan tulosten tekoon. Tämä onkin ollut sekä tavoitteellisten treenaajien että liikunta-alan ammattilaisten suuressa suosiossa (ammattilaisille tämä on todellinen "salainen ase" huomiota herättäviin tuloksiin asiakkailla), Lue lisää linkistä:    https://www.th-valmennus.com/seminaari-x

Sitten vaan toimintaa, mitään ei tapahdu miettimällä! :) 

Timo Haikarainen, LitM 
Aloita tie tuloksiin: www.th-valmennus.com

Ei kommentteja: