maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kuka haluaa kuntoon juhannukseksi?

Jäikö kuntoilu talven ja alkukevään aikana vähemmälle? Askel tuntuu raskaalta, peilikuva turhauttaa? Onko kaikki menetetty tältä kesältä? Kunto ei lomalla tule olemaan kummoinen –taaskaan..

Toivo ei ole kuitenkaan menetetty. Yhdeksässä viikossa saa paljon aikaan, jos vain olet valmis laittamaan hihat heilumaan.

•Voit tiputtaa turvallisesti painoa kymmenen kiloa

•Voit tiputtaa rasvaprosenttiasi niin, että kehosi näyttää muodokkaalta ja sporttiselta pehmeän ja tasapaksun sijaan

•Voit halutessasi hankkia 2-3 kiloa lihasmassaa ja samalla polttaa rasvaa, mikä voi muuttaa olemuksesi täysin

Tämä vaatii oma-aloitteellisuutta. Voit valita, kaivatko itsestäsi tämän oma-aloitteellisuuden vai tyydytkö tämänhetkiseen tilanteeseen?

Pyri tekemään tuloksista väistämättömiä. Mitä tämä tarkoittaa? Mieti mikä ongelman ydin on, mitkä asiat estävät sinua onnistumasta?

Onko se ruokavalio, tieto ruokavaliosta tai sen toteutuksesta? Vihje: jos ”tiedät, miten pitää syödä” ja et ole silti saavuttanut tavoitettasi painonhallinnassa tai kiinteytymisessä, todennäköisesti tarvitset kuitenkin ulkopuolilista apua joko ruokailuun liittyvässä tiedossa tai tsemppausta toteutuksessa. Hanki tieto ja varmista toimiva toteutus –joko itse tai hanki apua tarvittaessa. Voit myös katsoa esimerkkejä kiinteyttävästä ruokavaliosta valmentajan sapauskat -kirjoistuksistani.

Onko se liikunta? Liikut paljon, mutta mitään ei tapahdu. Sama asia. Jos tekee asiat samalla tavalla ja pyrkii eri lopputulokseen, on epäonnistuminen varma asia. Jotain pitää muuttaa. Jos tiedät, mitä tarvitsee tehdä ja miten, tee muutos. Jos et ole varma, hae tietoa asiantuntijalta, joka voi olla personal trainer, tai vastaava.

Ihmiset saavuttavat hurjiakin tavoitteita. Myös sinä voit tehdä sen. Voit aloittaa jo tänään. Jos sinulla on kaikki tarvittava tieto ja motivaatio, laita se käyttöön. Jos tarvitset apua näillä osa-alueilla, autan sinua mielelläni!

Mukavaa kevättä!

Timo
www.th-valmennus.com

Ei kommentteja: