maanantai 8. huhtikuuta 2019

Miksi lihaskasvu ja rasvanpoltto onnistuu samaan aikaan? Tässä tarkka syy + tärkeät vinkit!

Moi!

Asiakkaani oli hieman huolissaan, kun vaa'an lukema ei alkanut valua alaspäin.. 

Mutta mittasin pari päivää sitten asiakkaani kehonkoostumusta, ja hän oli 2,5 viikossa kaventanut vyötäröään 6,7 cm, vaikka vaaka junnasi paikallaan. Hän oli myös alkanut kerätä uteliaita kommentteja kroppansa muutoksesta ystäviltään..

Jep, tässä tapauksessa asiakkaani lihaskudos oli kasvanut samaan aikaan kun rasva palaa.

Alla olevassa videossa kerron, miksi tämä on mahdollista ja mitkä kaksi juttua siihen tarvitset.

Samalla kerron, mitä EI kannata tehdä ja kerron myös tarkan ja tieteellisen syyn siihen, miksi monet rasvanpolttoruokavaliot ja -treenit polttavat myös lihasta (eli eivät todellakaan kiinteytä ja muokkaa kroppaa optimaalisesti).

Katso video: Miksi lihaskasvu ja rasvanpoltto samaan aikaan onnistuu ja mitkä kaksi elementtiä tarvitset, jos haluat kiinteytyä ja muokata kehoa sulattamatta samalla lihaksiasi! 
Huom! Tsekkaa vielä tämä! 

Haluatko polttaa rasvaa ja tavoitteesi perusteella joko säilyttää lihaksesi samalla TAI lisätä niitä nopeasti samalla kun poltat rasvaa?

Ja kerätä kehuja sporttisesti olemuksestasi jo juhannuksena 2019?


Hyppää mukaan 22.4. 2019 alkavaan, supersuosittuun 2 kuukaudessa kesäkuntoon valmennukseeni NYT, kun paikkoja on vielä jäljellä! Tsekkaa myös linkeistä innostavia esimerkkejä siitä, mitä voit saada aikaan ennen juhannusta! (HUOM! valmennuksessa on myös vaihtoehto siihen, jos haluat VAIN kasvattaa lihaksia ilman rasvanpolttoa!)

Naisten valmennukseen pääset mukaan.

Miesten valmennuksen pääset mukaan täältä: PÄIVITYS 28.4. VALMENNUKSEN OVAT LOPPUUNMYYDYT!

Käynnistä kehitys: www.th-valmennus.com

Mukavaa päivää!

-Timo

Ei kommentteja: