sunnuntai 5. toukokuuta 2024

Vapaat painot peittoavat aina laitteet! Niinkö?

 Moi!

"Vapaat painot hakkaa aina laitteet, lihakset ja voima kehittyvät paremmin! Lisäksi ne kehittävät toiminnallista voimaa, siis sellaista voimaa, jota voi käyttää arjessa -toisin kuin laitteet!


Usein väitetään, että vapaat painot kasvattavat lihasta tehokkaammin kuin laitteet. Väitetään myös, että vapaat painot kasvattavat voimaa tehokkaammin kuin laitteet. Samoin väitetään, että vapaat painot parantavat arkiaskareita ja urheilusuorituksia paremmin kuin laitteet.

Mutta ovatko nämä väitteet totta? Alla videolla kerron tarkasti, miten tämä asia oikeasti menee, ja mitä vaikutuksia sillä on harjoitteluusi. Takaan, että yllätyt:





Lopuksi


Jos Sinä haluat muokata kroppaasi ja kohottaa kuntoasi todella nopeasti ja innostavalla tavalla...


Kaikki työkalut tähän on mietietty sinulle valmiiksi 2 kuukaudessa kesäkuntoon -valmennuksessani. Sen kun toteutat vaan, ja annat valmennuksen sulattaa rasvaa nopeasti, lihaksesi säästäen ja niitä usein merkittävästi lisäten! 


Virallinen startti oli 1.5.2024, mutta nyt on voimassa vielä jälki-ilmoittautuminen edelleen erittäin hyvällä edulla, ja ehdit hyvin mukaan, jos aloitat nyt, olet 30.6.2024 valmis, ja elämäsi kunnossa!


HUOM! HINTA NOUSEE PIAN KYMMENIÄ EUROJA TAKAISIN NORMAALIHINTAAN, JOTEN TOIMI NYT!!


Tässä linkit, joista löydät myös innostavia esimerkkejä rasvanpoltosta lihakset säilyttäen!


Naisten 2 kuukaudessa kesäkuntoon: https://www.thtraining.fi/karista-joulukilot-naiset-1


Miesten 2 kuukaudessa kesäkuntoon: https://www.thtraining.fi/karista-joulukilot-naiset-1https://www.thtraining.fi/joulukilot-m





Jos sinulle tulee jotain kysyttävää tai kommentoitavaa mailini aiheesta, laitapa minulle mailia vastauksena  tähän :) 


Mukavaa päivää!


Timo

Ei kommentteja: