tiistai 8. syyskuuta 2020

Palautumisen (lue kehittymisen) 3 kriittisen tärkeää elementtiä -huomioitko nämä harjoittelussasi?

Moi!


Alkuviikosta useampi asiakas totesi minulle seuraavia juttuja: ”Tämä tuntuu todella helpolta!”, ”Mun tekisi mieli treenata enemmän!”, mutta samalla kaikki mittarimme osoittavat heidän kehittyvän huimaa vauhtia. 

Pitkälti sitä vauhtia, mikä on tutkimustiedon perusteella fysiologisesti mahdollista. Olin tästä iloinen ja sanoin, että fiilikset ovat juuri toivotut! 


Miten tämä on mahdollista? Yksi tärkeä syy tässä on palautumisen (lue: kehittymisen!!!) 3 -portainen palautumiselementtien mallini. 

Siksi päätin tehdä aiheesta videon. Videossa kerron:

  • Mitkä nämä 3 elementtiä ovat ja mitä niiden kohdalla kannattaa ja EI kannata tehdä ja mitkä ovat yleisimmät virheet näissä elementeissä.  Ja miksi tämä vaikuttaa dramaattisesti tuloksiisi!
  • Vlogi-video sisältää myös viitteitä kahteen muuhun systemaattiseen ajattelumalliini, joita olen käyttänyt äärimmäisen menestyksekkäästi valmennuksessa. Hyödynnä myös ne harjoittelussasi, jotta saat optimaalisia tuloksia! Vlogi-video: Palautumisen (lue: kehittymisen) 3 kriittisen tärkeää elementtiä -huomioitko nämä harjoittelussasi? (tsekkaa myös videon alta 3 tärkeää linkkiä)

Lue vielä tämä: 

1) Jos haluat itsellesi täysin kattavat ohjelma, jaksottelu, ruokavalio ym. mallit, joissa nämä 3 videon elementtiä on huomioitu KOKO VUODEN jaksottelukierrossa ja oppia valtavasti lihaskasvusta ja rasvanpoltosta (ja vetää niillä omat tai asiakkaasi tulokset huomiota herättävälle tasolle), huomenna torstaina on viimeinen ennakkoetupäivä ilmoittautua 27.9.2020 Helsingissä pitämääni "Lihaskasvu ja rasvanpoltto 2.0." -koulutusseminaariini. HUOM! Tämä on live-seminaari (ja rajaan osallistujamäärä super-turvavälien takaamiseksi!), ja paikkoja on jäljellä enää 3. Nappaa siis yksi viimeisistä paikoista itselleli NYT. Jos seminaari on jo täynnä, järjestelmä ilmoittaa siitä ja ilmoittautuminen ei onnistu. Tämä jo 4 kertaa loppuunmyyty seminaarini sopii hyvin tavoitteellisille harjoittelijoille ja liikunta-alan ammattilaisille. Seminaari superkattavat sisältötiedot ja ilmoittautuminen täällä! 

2) Jos haluat taas todella tehokkaan treenistartin syksyyn voimaan, kestävyyteen, räjähtävyyteen ja kehonkoostumukseen keskittyvässä valmennuksessa, suosittelen sinulle 2 kk "Timmi taistelija" (naiset) ja "Soturitreenin salaisuudet" (miehet) verkkovalmennuksia. Niissä olen kerännyt kilpa- ja huippu-urheilijoiden kanssa käyttämäni ja kehittämi menetelmät yhteen ja tehnyt niistä kuntoilijoille sopivia. Eräs asiakkaani sanoi, että on "rikollista, että suurempi joukko ei tiedä näistä meneltelmistä", joten lanseerasin nämä tälle syksylle "mielenvikaisella edulla". Tarkan sisällön, tulosesimerkkejä ja ilmoittautumisen löydät linkeistä alta:

Timmi taistelija -verkkovalmennus (naiset), lisätiedot ja ilmoittautuminen täällä

Soturitreenin salaisuudet -verkkovalmennus (miehet), lisätiedot ja ilmoittautuminen täällä 


1 kommentti:

Ratraco Solutions kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.