perjantai 17. huhtikuuta 2020

Näin huomioit hyvät rasvat: Terveys, kropanmuokkaus ja ulkonäkö


Rasvat… Niistä puhutaan paljon. Olet ehkä itsekin ollut välillä hieman hämmentynyt, kun yksi sanoo yhtä ja toinen toista. Vähän rasvaa, paljon rasvaa, voi on hyvästä, voi on pahasta jne…

Onneksi rasvojen käytöstä ei tarvitse tehdä monimutkaista. Ja toimivat periaatteet EIVÄT ole oikeasti kovin kiistanalaisia sen suhteen mikä on sinulle hyvästä ja mikä ei. 

Siksi laadin sinulle videon, jossa kerron sinulle rasvankäyttöperiaatteeni, joilla olen tehnyt fantastia tuloksia kehonmuokkauksessa asiakkaiden kanssa. Ja lisäksi (mistä olen super-iloinen), monella heistä kaupanpäälle on tullut jopa uskomattomia muutoksia terveysmuuttujissa.

Avasin sinulle 6 kultaisesta ravitsemusperiaatteestani proteiininsaannin. Ja sen, miksi suurin osa proteiininlähteistä kannattaa olla vähärasvaisia…

Mutta myös rasvaa tarvitaan. Lupasin kertoa MISTÄ ja MITEN saat hyviä rasvoja niin, että sinun ei tarvitse pähkäillä ”juuri optimaalisia rasvahappokoostumuksia” pitkin päivää.

Kun katsot alta videon ja kokeilet periaatteita, opit ja huomaat:


  • Miten hyvät rasvat vaikuttavat terveyteesi
  • Miten ne saattavat myös tehostaa kropanmuokkausta
  • Minkä yllättävän ulkonäköedun saatat myös saada, kun satsaat hyviin rasvoihin
  • Miten tarkalleen (ja yksinkertaisella tavalla) varmistat päivän eri aterioilla sen, että saat monipuolisesti hyviä rasvoja?


Paljastan myös yhden melko yleisen ja todella surkean rasvanlisäysohjeen, joka voi vaikuttaa sekä terveyteesi että kehonkoostumukseesi hyvin haitallisesti.

Kerron myös aika erikoisesta tapauksesta, joka sattui asiakkaalleni, kun hän alkoi noudattaa tätä ravitsemusperiaatettani!

Näin huomioit hyvät rasvat: Mistä ja minkä verran? Terveys, kropanmuokkaus ja ulkonäkö





Hyviä katseluhetkiä!


Timo

ps. Jos haluat itse muokata kroppaasi ennätysvauhtia, oppia rasvojen lisäämisen lisäksi 5 muuta kultaista ravitsemusperiaatettani ja tehdä nopeita, mutta kestäviä tuloksia, tsekkaa alla olevan valmennuslinkit ja esimerkkejä menetelmieni tuloksista :) Naisten valmennus: https://www.personaltrainingstudio.fi/fi/campaign/kesa2020 Miesten valmennus: https://www.personaltrainingstudio.fi/fi/campaign/kk2kk19m

Käynnistä kehitys: www.th-valmennus.com 

Ei kommentteja: